duvetica acanto ,,,
duvetica online ,,,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’,
duvetica ITALY,,,
duvetica UK,,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’,bamboo duvet cover;

Vrijdagavond werd de campagne van Macron getroffen door een ‘zeer grote en gecoördineerde hack-operatie’. Volgens het campagneteam zijn gestolen documenten gepubliceerd, vermengd met nepdocumenten. De documenten bevatten geen compromitterende informatie,art duvet covers, aldus de campagne,blue cotton duvet cover,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’, ze zouden slechts ‘de normale manier waarop een verkiezingscampagne verloopt’ laten zien. In Libération reconstrueerde Nicolas Vanderbiest de verspreiding van de documenten. Ze werden voor het eerst gesignaleerd op het internetforum 4Chan. Daarna werden ze via Twitter verspreid door Jack Posobiec,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’, lid van de actiegroep Citizens for Trump. Volgens Vanderbiest speelde Posobiec ook een rol in de verspreiding van de geruchten over een pedofiel netwerk van Amerikaanse Democraten, onder wie John Podesta, hoofd van de campagne van Clinton.De ‘MacronLeaks’ werden opgepikt door Disobedient Media, de pro-Trumpsite die eerder een document over een rekening van Macron op de Bahama’s had verspreid. Macron heeft een aanklacht ingediend omdat het document volgens hem is vervalst.WikiLeaks© AFPWho benefits? Timing of alleged dump is too late to hit vote but will surely be used to boost hostility to Russia & intelligence spending.— WikiLeaks(@ wikileaks)Vervolgens verschenen de gehackte documenten van de Macroncampagne bij WikiLeaks. Vanochtend liet WikiLeaks weten in de MacronLeaks nog geen valse documenten te hebben aangetroffen. Via een tweet suggereerde WikiLeaks dat de documenten kunnen zijn gelekt door tegenstanders van Poetin: ‘Wie profiteert ervan? De timing van de lekken is te laat om de verkiezing te treffen maar zal zeker gebruikt wordt om vijandigheid ten opzichte van Rusland op te stoken en meer geld aan spionage uit te geven.’WikiLeaks gelooft niet dat de Franse verkiezingen hierdoor nog beïnvloed kunnen worden,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’,duvet comforter,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’, gezien de grote voorsprong van Macron: 62 procent in de laatste peilingen tegenover 38 procent voor Le Pen.  De gehackte documenten werden gelekt vlak voordat de Franse verkiezingscampagne sloot,analyses oie canard duvet idfl, vrijdag om middernacht. De kandidaten mogen nu geen campagne meer voeren. Ze mogen dus niets zeggen over de gehackte documenten. Vlak voor twaalf uur verzond Florian Philippot,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’, de rechterhand van Marine Le Pen,navy blue king size duvet cover,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’, nog wel een mail: ‘Zullen de MacronLeaks dingen aan het licht brengen die onderzoeksjournalisten bewust hebben verzwegen? Angstaanjagend, deze ondergang van de democratie.’StrafrechtLes #Macronleaks apprendront-ils des choses que le journalisme d’investigation a délibérément tues ? Effrayant ce naufrage démocratique.— Florian Philippot(@ f_philippot)05/05/17 00:00De commissie die toezicht houdt op de verkiezingen komt vandaag bijeen voor een spoedvergadering. Omdat de campagne is afgelopen,duvet covers online south africa, roept zij de media op niet te schrijven over de inhoud van de MacronLeaks,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’, ‘eraan herinnerend dat het verspreiden van valse informatie onder het strafrecht kan vallen’. Doordat de kandidaten zwijgen en de media terughoudend zijn, zal de berichtgeving over de inhoud van de MacronLeaks waarschijnlijk vooral te vinden zijn op extreem-rechtse sites en twitteraccounts. Franse verkiezingen’Macron krijgt voorlopig het voordeel van de twijfel’. Vijf Franse kiezers over hun keuze. (+)Hoe probeert het Kremlin de Franse verkiezingsuitslag te beïnvloeden? Lees hier meer over onder andere ‘alternatieve nieuwsperspectieven’ van Russische staatszender RT.Macron kwam sterk uit de hoek in het laatste presidentiële debat voor de verkiezingen,’Presidentskandidaat Macron slachtoffer van grote gecoördineerde hack’, vond het merendeel van de Franse kijkers.