duvetica industrie spa,,,
duvetica SPAIN,,,Het Binnenhof- 18 april,
duvetica piumini,,,
duvetica sabik,,Het Binnenhof: 18 april,patterned duvet covers queen

© de VolkskrantGoedemiddag. Na een lang Paasweekend zijn de formatieonderhandelingen vandaag hervat. Deze week wordt cruciaal. Zegt men. Hier zijn uw Dagkoersen. Wilt u deze nieuwsbrief dagelijks per mail ontvangen? Meld u eenvoudig aan via volkskrant.nl/dagkoersen.Klaver onderweg naar de formatietafel. © ANPDE FORMATIE – DAG 33De Week van (naar verluidt) de WaarheidTellend vanaf de verkiezingen is de formatie halverwege week vijf,Het Binnenhof- 18 april, maar trek de verkennende ronde eraf en VVD, CDA, D66 en GroenLinks beginnen aan hun vierde week. De buitenwereld moet het sindsdien doen met snippers weinigzeggende informatie. Wat betreft de inhoud: de onderhandelaars werken aan een ‘foto van Nederland’, een gemeenschappelijk beeld van de stand van het land. De top van de ambtenarij schoof daarom afgelopen weken aan om de onderhandelaars bij te praten over de economie,blue duvet cover queen, de arbeidsmarkt, de pensioenen,Het Binnenhof- 18 april, het milieu, defensie. De partijen spreken op hoofdlijnen, maar ook al over concrete maatregelen. Ook compromisvoorstellen liggen op tafel. Maar nee,where to buy nice duvet covers,Het Binnenhof- 18 april, er is nog niks ‘afgetikt’. Wat betreft de procedure: tegenover het aantal formatiedagen staan evenveel dagen waarop niet wordt onderhandeld. Na een lang Paasreces waarin Klaver bij zijn zieke moeder was, schoof hij vandaag weer aan. ‘We mogen gezien de omstandigheden niet klagen’, zei hij vandaag over haar situatie. Komende vrijdag onderbreken de partijen de gesprekken alweer voor een week voorjaarsreces.  Al met al komen formatiewatchers tot de volgende gecalculeerde gok: deze week wordt ‘cruciaal’. Want voordat VVD,sheets and duvet covers,Het Binnenhof- 18 april, CDA, D66 en GroenLinks een week uit elkaar gaan, moeten ze bedenken of de flirt serieus is. Anders slaat in elkaars afwezigheid wellicht de twijfel toe. En wie het wil uitmaken, kan dat beter voor de vakantie doen. Eén ding is zeker: donderdag staat er veel pers op het Binnenhof.Minister Henk Kamp van Economische Zaken. © ANPADVIES VAN DE DAGNog minder gaswinningDe wal keert het schip in Groningen,Het Binnenhof- 18 april, en wel het Schip van Staat. Na decennia van oppompen van gas in steeds grotere hoeveelheden, is de rek uit de Groninger bodem. De grond trilt,Het Binnenhof- 18 april, huizen scheuren. Rapport na rapport wordt minister Kamp gedwongen om uit veiligheidsredenen de gaswinningen verder terug te schroeven. Vandaag komt dat advies van het Staatstoezicht op de Mijnen: ‘Begin met 10 procent,Het Binnenhof- 18 april, een eerste stap (van 24,duvet covers mens, red.) naar 21,6 miljard kuub, en bekijk hoe seismiciteit zich dan ontwikkelt.’ De minister laat weten de raad over te nemen en draait de gaskraan per 1 oktober 36 graden naar rechts.PVV-Kamerlid Fleur Agema naast fractieleider Wilders in de Kamerbankjes. © ANPPOLITIEK MET EEN KLEINE PMijn motie! Nee, míjn motie!Was PVV’er Fleur Agema net verlost van de PvdA-boycot,Het Binnenhof- 18 april,great duvet covers, nu heeft ze een nieuwe linkse vijand in de commissie Zorg: Lilian Marijnissen van de SP. Vorige week diende Marijnissen een motie in om het eigen risico af te schaffen. Daar is de PVV voor,duvetica santoni, dus wilde Agema graag haar naam onder de motie. Maar nee, van Marijnissen mocht de PVV wel steunen, maar niet mede-indienen. PvdA’er Henk Nijboer mocht zijn naam er wel bij zetten. Verbolgen diende Agema daarom maar exact dezelfde motie in. Vandaag stemde de Kamer over de identieke moties. Beide verzoeken kregen evenveel stemmen, maar haalden geen meerderheid (de formerende partijen steunden niet). Kamerlid Asscher in de plenaire debatzaal. © ANPDINSDAG DUBBELE PETTENDAG Vader – minister – KamerlidDrie petten had Lodewijk Asscher vanmiddag op toen hij in de Kamer een laatste poging deed om via een amendement het langere vaderschapsverlof (van twee naar vijf dagen) te redden van de formatietafel. Als vicepremier bedong vader Asscher dat hij ‘s avonds met zijn gezin kon eten, als Kamerlid poogde hij de demissionaire minister Asscher een handje te helpen. Hij hoopte partijen als D66 en GroenLinks te verleiden dit onderwerp nu eens niet voor de formatie te bewaren. Tevergeefs. Zijn amendement kreeg geen steun van de vier onderhandelende partijen.Dagkoersen is de politieke nieuwsbrief van de Volkskrant. Onze politieke redactie neemt u elke middag rond 17.00 uur mee naar het Binnenhof. De Haagse vierkante kilometer is een snelkookpan waarin een tweet in de ochtend kan uitgroeien tot een Kamerdebat in de middag en een crisis in de avond. U leest het in Dagkoersen.Wilt u deze nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld u hier aan: volkskrant.nl/dagkoersen. Tips of opmerkingen? Mail naar haag@volkskrant.nl.