duvetica SPAIN,,,
duvetica mujer,,,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’,
duvetica barcelona,,,
duvetica UK,,Teruglezen etappe 2- Froome na val: ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’

Wij zijn er morgen weer We sluiten ons liveblog af. Morgen zijn we er weer rond 12.30 uur voor de derde etappe tussen Verviers en Longwy. Het heuvelachtige parcours van 212,5 kilometer voert door de Ardennen en eindigt in Frankrijk. © de Volkskrant2 juli 2017, 18:26Froome geen ernstige verwondingenChris Froome heeft geen ernstige verwondingen overgehouden aan zijn val in de tweede etappe van de Ronde van Frankrijk. De drievoudig winnaar was een van de vele renners die op 30 kilometer van de finish onderuit ging in de eerste grote valpartij van deze Tour. ‘Ik ben alleen wat huid kwijt aan mijn achterkant, maar dat hoort ook bij wielrennen’, meldde de kopman van Team Sky op de website van zijn ploeg. Froome raakte door de val op achterstand en moest ook zijn reservefiets aanspreken. Zijn helpers brachten hem terug in het peloton,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’, zodat hij geen tijd verspeelde in het algemeen klassement. Froome staat zesde op 12 seconden van zijn meesterknecht Geraint Thomas, die de gele trui behield. ‘Als het glibberig wordt door de regen, nemen de risico’s toe en kan er altijd iets gebeuren. Zeker als het tempo hoog ligt. Een renner voor mij gleed weg en op die snelheid kun je een val niet meer vermijden’, aldus Froome.2 juli 2017, 17:31Kittel: opgeluchtHeel opgelucht was Marcel Kittel nadat hij zondag de tweede etappe van de Ronde van Frankrijk op zijn naam had geschreven. Kittel was in Luik de snelste in de massasprint,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’, maar vanzelf ging het niet. ‘Ik wilde deze etappe heel graag winnen’, zei de 29-jarige Duitser van Quick Step. ‘Voor mij was het echt een doel, de rit winnen die van start ging in Duitsland.”Als we eerlijk naar ons strijdplan kijken,linen duvet, dat lukte helemaal niet’,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’, gaf Kittel toe. ‘Ik kwam heel laat,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’,duvet sets, Fabio Sabatini bracht me naar de laatste 500 meter en toen moest ik mijn eigen weg zoeken. Ik ging van wiel naar wiel.’2 juli 2017, 17:11Groenewegen: voldoendeNee, Groenewegen is niet echt tevreden met die vijfde plek. ‘Een voldoende geef ik mezelf’, zei hij voor de camera’s van de NOS. Over de sprint: ‘Het was lang wachten tot de sprint echt begon. Maar ik zat er goed bij. Net toen ik wilde aangaan kwam Greipel naast me rijden. Of er contact was? Een aantal ellebogen heb ik wel gevoeld, maar ook uit moeten delen.”Ik zat bij Bouhanni in het wiel. Toen keek ik op mijn metertje: nog 450 meter. Ik dacht, ik wacht nog even. Maar toen kwamen ze er met z’n allen overheen.”Vergeleken met vorig jaar zaten we er goed bij voorin. Dat is een goed gevoel. Op naar de volgende sprint dan maar.’2 juli 2017, 17:04Kittel wint de eerste massasprintMarcel Kittel pakt de overwinning. Lange sprint. Voor Greipel,nomite duvet, Colbrelli,blue duvet cover, Sagan,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’, Cavendish. Ook Dylan Groenewegen zit voorin. Vertederend: tranen met tuiten bij de sympathieke Duitser.2 juli 2017,default duvet, 17:02Voorsprong loopt snel terugDe voorsprong van de twee koplopers loopt nu snel terug. We gaan ons opmaken voor de massasprint. We zijn benieuwd: hoe goed zijn de favorieten voor de sprint? Greipel in vorm? Kittel op tijd fit? We vertellen het u zo. Nog 1,cheap duvet covers twin,7 kilometer.2 juli 2017, 17:00Nog 3,5 kilometerDe twee vluchters hebben nog een halve minuut voorsprong. Offredo en Phinney geven alles om vooruit de blijven. Er worden wat treintjes gevormd in de achtervolging. Quick Step, de ploeg van Kittel, meldt zich voor in het peloton. Nog 3,5 kilometer.2 juli 2017, 16:57Offredo stijdlustigMooie prijs voor debutantenploeg Wanty-Groupe Gobert. Aanvaller Yoann Offredo krijgt de prijs van de strijdlust. Een Fransman, inderdaad. Zo werkt dat ook in de Tour de France.2 juli 2017,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’,lightec 900 duvet ferrino, 16:49Nog 9 kilometerNog 9 kilometer, met twee koplopers. Hun namen? Phinney en Offredo. Hun voorsprong? Minder dan 50 seconden. Of ze dit gaan redden? Nee,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’, dat denken we niet. 2 juli 2017,Teruglezen etappe 2- Froome na val- ‘Alleen wat huid kwijt, maar dat hoort erbij’, 16:38Phinney in de bollenWaarom je mee zou gaan in een vlucht, waarvan je zo goed als zeker weet dat die niet tot de finish gaat duren? Nou, bijvoorbeeld om de bolletjestrui te pakken. Taylor Phinney heeft vandaag de twee te verdienen punten gepakt en mag morgen de witte trui met rode bollen aantrekken.Hij is samen met Yoann Offredo (Wanty) nog over in de kopgroep. Laurent Pichon (Fortuneo-Oscaro), Thomas Boudat (Direct Energie) worden ingelopen door het peloton.#ICYMI : Phinney prend le 2ème point du jour et portera le maillot à pois demain / Phinney takes a 2nd point and will wear polka dot! pic.twitter.com/suJ78ptVhX— Le Tour de France(@ LeTour)